Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 247

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1862 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 21%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 200oC.
- Skinna av laxen och skär i bitar.
- Lägg lax och äggulor i en matmixer, mixa hastigt. Tillsätt dill, grädde, salt och peppar, mixa tills alla ingredienser blandat sig.
- Klä en mindre brödform med bakplåtspapper eller smöra och ströbröa formen. Lägg i laxsmeten.
- Grädda i ugnen i cirka 15 minuter.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)