Laxpaté med dill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Tjocka skivor: 12

Kockskolan:

 

Om fiskpaté >

 

 

Om paté >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxpaté med dill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 247

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 21%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 63 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om fiskpaté > Äts ej

Om paté > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200oC.
  2. Skinna av laxen och skär i bitar.
  3. Lägg lax och äggulor i en matmixer, mixa hastigt. Tillsätt dill, grädde, salt och peppar, mixa tills alla ingredienser blandat sig.
  4. Klä en mindre brödform med bakplåtspapper eller smöra och ströbröa formen. Lägg i laxsmeten.
  5. Grädda i ugnen i cirka 15 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem