36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky
Piggvar är en exklusiv fisk som passar perfekt till festen. Tillsammans med vit...
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
494 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt sej – allt i en och samma panna
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
116 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...
Svarighet: Medel, Kock:
119 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kanelstekt kolja med skogssvamp och råstekt potatis
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
122 Kcal / 100g
450 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos
Smakklassningen är på gränsen till kryddig. Med lite mer eller starkare pepparr...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
128 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Skärvassaabborre i gräddsås
Skärvassa = norra Nämndö, Stockholms skärgård.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
129 Kcal / 100g
498 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Currystekt kolja med ugnsbakad vitlök
Oskalade vitlöksklyftor ger en något annorlunda smak än skalade. Vitlöksälskare...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
131 Kcal / 100g
534 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Cornflakespanerad spätta med bacon och gurkyoghurt
Cornflakes låter lite konstigt men det blir galet krispigt och gott.Näringsbe...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
136 Kcal / 100g
676 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Nordkap Special, frasig torsk med mos
Vårt svar på korv med mos är Nordkap special. Torsk istället för korv, i övrigt...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
138 Kcal / 100g
550 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)