Bookmaker på hälleflundra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Smör till stekning

2.0 

msk

Olivolja till stekning

2.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bookmaker på hälleflundra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 149

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1847 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 309 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör till stekning 2.0 msk 10%

Olivolja till stekning 2.0 msk 12%

Salt 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (20 min )

  1. Skala och finhacka rödlök. Blanda med räkor och crème frâiche. Tillsätt dijonsenap och riven pepparrot. Rör ihop och smaksätt med citronsaft och salt.
  2. Skär hälleflundra i cirka 2 cm tjocka skivor. Salta lätt. Låt ligga framme i minst 30 min i rumstemperatur.
  3. Plocka salladsblad. Skiva tomater. Skiva lantbröd. Stek skivorna gyllenbruna i lika delar smör och olivolja.
  4. Fortsätt sedan att steka fisken. Stek fisken cirka 2 minuter på varje sida. Bygg ihop din egen bookmaker sandwich.

Kockens kommentar

Fisk är bra om du ska laga mat till många.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem