Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 531

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2126 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 11%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 303 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks fisk > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka rödbetor, cirka 20 minuter. Skala dem.
  2. Lägg smör i en stekpanna och låt det brynas (det ska dofta rostade hasselnötter).
  3. Vänd fisk i mjöl. Smält smör i en stekpanna. Stek fisken 3-4 minuter på varje sida på medelvärme. Ös fisken med fettet. Salta och peppra.
  4. Värm rödbetorna. Servera med kapris, brynt smör och så mycket pepparrot du klarar av. Koka lite fin potatis till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem