
Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 531

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2126 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 11%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka rödbetor, cirka 20 minuter. Skala dem.
- Lägg smör i en stekpanna och låt det brynas (det ska dofta rostade hasselnötter).
- Vänd fisk i mjöl. Smält smör i en stekpanna. Stek fisken 3-4 minuter på varje sida på medelvärme. Ös fisken med fettet. Salta och peppra.
- Värm rödbetorna. Servera med kapris, brynt smör och så mycket pepparrot du klarar av. Koka lite fin potatis till.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)