Rödsspätta grenoble
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Dill

 

 

Citron juice+fruktkött

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödsspätta grenoble

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 204

Kcal / portion: 543

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2172 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 16%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 266 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill 0%

Citron juice+fruktkött 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Klipp av huvudet och fenorna på spätta. Vänd i mjöl. Salta och peppra.
  2. Värm en stekpanna. Smält en generös klick smör. När smöret slutat bubbla läggs fisken ner. Stek cirka 5 minuter på varje sida. Tag upp fisken, slå bort smöret.
  3. Sätt på pannan igen. Lägg i resten av smöret. Dela citron på 4. Stek i smöret, tag upp och håll varm.
  4. Tärna rödbetor. Bryn smöret tills en nötaktig doft. Lägg i kapris och rödbetor. Slå det över fisken. Lägg på citron. Garnera med dillkvistar. Servera med kokt potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem