302 recept med Fisk

  • Passionerad hälleflundra

    Passionerad hälleflundra

    Portionsvikten är ganska lite. Passar väl som huvudrätt i en meny med för och e...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    130 Kcal / 100g

    517 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Stekt sej – allt i en och samma panna

    Stekt sej – allt i en och samma panna

    När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    116 Kcal / 100g

    332 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ugnstekt hälleflundra med oliver och parmesan i paprikacoulis

    Ugnstekt hälleflundra med oliver och parmesan i paprikacoulis

    Coulis är enligt fransk kokkonst en fond eller puré, dvs ett koncentrat av sa...

    Tid: 35 min , Svarighet: Avancerat, Kock:

    148 Kcal / 100g

    745 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Ångad torsk i körvelbuljong

    Ångad torsk i körvelbuljong

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    87 Kcal / 100g

    433 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Sejfilé på norskt vis

    Sejfilé på norskt vis

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    148 Kcal / 100g

    776 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Torskfilé med ägg och ärter i smörsås

    Torskfilé med ägg och ärter i smörsås

    Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    172 Kcal / 100g

    829 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Sej på grönsaksbädd

    Sej på grönsaksbädd

    Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    80 Kcal / 100g

    423 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Piggvar Petter i madeirasås

    Piggvar Petter i madeirasås

    Fisk tillagad på svag värme (100ºC i ugn), blir saftigare än vid högre värme....

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    164 Kcal / 100g

    778 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Rödtunga eller sjötunga i rödvinssås

    Rödtunga eller sjötunga i rödvinssås

    Utan aluminiumfolie blir fisken fortare klar, cirka 10 minuter. Fiskköttet sk...

    Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    80 Kcal / 100g

    455 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Torsk med tomat, ägg och pepparrot

    Torsk med tomat, ägg och pepparrot

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    141 Kcal / 100g

    377 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem