
Stekt sej – allt i en och samma panna
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 116

Kcal / portion: 332

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1327 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 7%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%
Olivolja till stekning 3.0 msk 25%
...
![]()
Skapat av
Norsk Fisk
Tillagning (20 min )
- Dela upp blomkål i buketter. Grovhacka hasselnötter. Skär upp fisk i portionsbitar. Stek fisken ca 1 minut på varje sida och håll varm.
- I samma panna steker du blomkål i olivolja tills den får fin färg. Tillsätt nötter, bladspenat, salt och peppar. Smaka av med citronsaft.
Kockens kommentar
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blandas också på ett förträffligt sätt.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)