Sej på grönsaksbädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

1.0 

tsk

Gräslök

5.0 

stjälkar

Persilja

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sej på grönsaksbädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 80

Kcal / portion: 423

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1690 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 530 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 1.0 tsk 0%

Gräslök 5.0 stjälkar 0%

Persilja 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Koka potatis. Låt kallna. Skär sen upp i medelstora tärningar.
  2. Tärna morötter, rotpersilja, rotselleri och zucchini. Skiva rödlöken i tunna skivor.
  3. Fräs grönsakerna snabbt i varm olja. Häll på vatten med buljongtärning. Låt det koka upp. Smaka av med salt.
  4. Skär fisk i bitar. Blanda ägg och vatten i en skål. I en annan skål blanda mjöl, salt och mejram. Vänd fisken först i äggskålen, därefter i mjölsskålen.
  5. Stek sejen i olja och smör i cirka 3 minuter på vardera sida tills fisken är genomstekt. Servera fisken på en bädd av varma grönsaker. Strö över persilja och gräslök och servera med bröd.

Kockens kommentar

Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enkelt att laga. Perfekt och gott till vardagsmiddagen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem