Sejfilé på norskt vis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Morötter

4.0 

styck

Mandelpotatis

0.8 

kilo

Smör till stekning

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sejfilé på norskt vis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 776

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3105 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 525 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Morötter 4.0 styck 4%

Mandelpotatis 0.8 kilo 18%

Smör till stekning 2.0 msk 6%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka potatis.
  2. Rensa och skiva lök. Skär sejfilé i portionsbitar. Riv morot.
  3. Häll upp vetemjöl på en tallrik. Salta och peppra. Vänd fiskbitarna i mjölet.
  4. Stek lökskivorna på medelvärme i smör tills de får en fin brun yta. Lägg åt sidan.
  5. Stek fisken till fin färg i smör. Lägg upp med den stekta löken.
  6. Häll grädde i den använda stekpannan. Koka i någon minut. Häll såsen över fisken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem