36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk

  • Currystekt kolja med ugnsbakad vitlök

    Currystekt kolja med ugnsbakad vitlök

    Oskalade vitlöksklyftor ger en något annorlunda smak än skalade. Vitlöksälskare...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    131 Kcal / 100g

    534 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Stekt kolja med apelsinsås

    Stekt kolja med apelsinsås

    När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    113 Kcal / 100g

    339 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Stekt sej – allt i en och samma panna

    Stekt sej – allt i en och samma panna

    När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    116 Kcal / 100g

    332 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sejfilé på norskt vis

    Sejfilé på norskt vis

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    148 Kcal / 100g

    776 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Sej på grönsaksbädd

    Sej på grönsaksbädd

    Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    80 Kcal / 100g

    423 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Helstekt rödspätta meunière

    Helstekt rödspätta meunière

    Laga i ugn = lättare att få allt varmt samtidigt. Stek i het panna 2 minuterper...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    163 Kcal / 100g

    786 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Cornflakespanerad spätta med bacon och gurkyoghurt

    Cornflakespanerad spätta med bacon och gurkyoghurt

    Cornflakes låter lite konstigt men det blir galet krispigt och gott.Näringsbe...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    136 Kcal / 100g

    676 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Rödsspätta grenoble

    Rödsspätta grenoble

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    204 Kcal / 100g

    543 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris

    Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    175 Kcal / 100g

    531 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Hälleflundra på papaya- och avokadosallad

    Hälleflundra på papaya- och avokadosallad

    Detta är kocken Annes egen favoriträtt, kompletterad med puylinspuré och garner...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    154 Kcal / 100g

    618 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem