Pannstekt, halstrad vitfisk (36 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
Svårighet: Medel
119 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt sej – allt i en och samma panna
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
116 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Panngrillad torskrygg med persiljerot
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
78 Kcal / 100g
348 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Sej på grönsaksbädd
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
80 Kcal / 100g
423 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Panerad hajmal
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
108 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kanelstekt kolja med skogssvamp och råstekt potatis
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
122 Kcal / 100g
450 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Stekt abborre
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Gösbiff med lökkompott
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
95 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion