Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Ryggbiffsmeny

Ryggbiffsmeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Hummer med tre sorters kaviar (förrätt) - recept

    Hummer med tre sorters kaviar (förrätt)

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    126 Kcal / 100g

    388 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Cheesecake med vit choklad och konjaksblåbär - recept

    Cheesecake med vit choklad och konjaksblåbär

    Tid: 25 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt

    379 Kcal / 100g

    1401 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Alternativ: Chokladdoppade jordgubbar - recept

    Alternativ: Chokladdoppade jordgubbar

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    428 Kcal / 100g

    875 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Ryggbiff med portvinssås - recept

    Ryggbiff med portvinssås

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel

    194 Kcal / 100g

    999 Kcal / portion

    GBR (GI) 19 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner