Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Oxfilémeny

Oxfilémeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Oxfile i ugn - recept

    Oxfile i ugn

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel

    140 Kcal / 100g

    310 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Alternativ: Bluecheesecake med pepparkaka, druvsallad samt balsamicoglaserade valnötter - recept

    Alternativ: Bluecheesecake med pepparkaka, druvsallad samt balsamicoglaserade valnötter

    Tid: 40 min (+ 30 min) , Svårighet: Medel

    356 Kcal / 100g

    508 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Portvinsgratinerade fikon med pepparkaksströ - recept

    Portvinsgratinerade fikon med pepparkaksströ

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel

    178 Kcal / 100g

    231 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter, parmesan samt balsamicoglazé - recept

    Rödbetscarpaccio med rostade pinjenötter, parmesan samt balsamicoglazé

    Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel

    152 Kcal / 100g

    445 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner