Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Lammfilémeny (avancerad)

Lammfilémeny (avancerad) (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Champagnesorbet - recept

    Champagnesorbet

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel

    117 Kcal / 100g

    452 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Hummersoppa - recept

    Hummersoppa

    Tid: 14 min , Svårighet: Medel

    119 Kcal / 100g

    260 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rosmarinsdoftande lammfilé med syltade kantareller samt västerbottenrisotto - recept

    Rosmarinsdoftande lammfilé med syltade kantareller samt västerbottenrisotto

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Avancerat

    128 Kcal / 100g

    869 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Alternativ: Kokos- och limesorbet med citrussallad och marsalakaramell - recept

    Alternativ: Kokos- och limesorbet med citrussallad och marsalakaramell

    Tid: 45 min , Svårighet: Avancerat

    149 Kcal / 100g

    414 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner