Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Ankbröstmeny

Ankbröstmeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Avokadosallad med havskräftor (förrätt) - recept

    Avokadosallad med havskräftor (förrätt)

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    151 Kcal / 100g

    1076 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Alternativ: Mörk chokladpannacotta med jordgubbssalsa och passionerad sås - recept

    Alternativ: Mörk chokladpannacotta med jordgubbssalsa och passionerad sås

    Tid: 40 min , Svårighet: Avancerat

    295 Kcal / 100g

    416 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Ginanka med pinjenötter i honungssås - recept

    Ginanka med pinjenötter i honungssås

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    425 Kcal / 100g

    985 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Chokladig cheesecakemousse - recept

    Chokladig cheesecakemousse

    Tid: 15 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt

    428 Kcal / 100g

    772 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner