Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Hummermeny (klassiskt)

Hummermeny (klassiskt) (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Carpaccio variazione-tre sorters oxfilé - recept

    Carpaccio variazione-tre sorters oxfilé

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    119 Kcal / 100g

    124 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hummer med ingefärssås - recept

    Hummer med ingefärssås

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel

    140 Kcal / 100g

    818 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Alternativ: Mokkamousse - recept

    Alternativ: Mokkamousse

    Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel

    409 Kcal / 100g

    443 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Hjärtlig chokladmousse för 2 - recept

    Hjärtlig chokladmousse för 2

    Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel

    397 Kcal / 100g

    1330 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner