Grönt till maten (174 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillade grönsaker, grillad svamp
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Koka grönsaker - grundrecept
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
14 Kcal / 100g
14 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad grönsaksblandning
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
14 Kcal / 100g
10 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kimchi, koreansk bancha (tillbehör)
Tid: 30 min (+ 144 tim) , Svårighet: Medel
19 Kcal / 100g
23 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt spenat, stekt spenat
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Aubergine i stället för potatis som tillbehör
Tid: 40 min (+ 35 min) , Svårighet: Lätt
20 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt
21 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel tomatsallad
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt
21 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Peperochini
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt
21 Kcal / 100g
28 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt
23 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion