Inälvor (32 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svårighet: Medel
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Tid: 1 tim 5 min , Svårighet: Medel
193 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej med cumberlandsås
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel
278 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Svårighet: Lätt
148 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Leverpaté med cumberlandsås
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
252 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
106 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)
Svårighet: Lätt
109 Kcal / 100g
256 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk kokt tunga med mos
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
94 Kcal / 100g
304 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion