Inälvor (32 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
[2]
-
Currykalops av hjärta kokt i gryta
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
85 Kcal / 100g
524 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Stekt dubbelpanerad kalvbräss
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
127 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Clásica riņones al Jerez, klassisk lammnjure i sherrysås från Jerez
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
112 Kcal / 100g
601 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Blodpudding kokt i mjölk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
299 Kcal / 100g
1122 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Gräddstuvad kalvbräss
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
158 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Hemlagad blodpudding med granatäpple, kassler och spenat
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
146 Kcal / 100g
635 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Stekt lever ā la Anglaise eller Suédoise
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
229 Kcal / 100g
1047 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassisk korvkaka (leverpudding) med vitkålslingon
Svårighet: Medel
150 Kcal / 100g
705 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Klassisk kokt tunga med mos
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
94 Kcal / 100g
304 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svårighet: Medel
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
[2]