Inälvor (28 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Svårighet: Lätt
147 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
106 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt blodpudding med fläsk och lingon
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
354 Kcal / 100g
1329 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gryta på kalvhjärta med kantareller kokt i gryta
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
108 Kcal / 100g
591 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Currykalops av hjärta kokt i gryta
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
85 Kcal / 100g
524 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Stekt dubbelpanerad kalvbräss
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
127 Kcal / 100g
549 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Blodpudding kokt i mjölk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
299 Kcal / 100g
1122 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Gräddstuvad kalvbräss
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
158 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion