Lever, njure (17 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rognons de porc ā la crčme, njurragu
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
141 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
160 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasås
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
207 Kcal / 100g
956 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
120 Kcal / 100g
546 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Clásica riņones al Jerez, klassisk lammnjure i sherrysås från Jerez
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
112 Kcal / 100g
601 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Stekt lever ā la Anglaise eller Suédoise
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
229 Kcal / 100g
1047 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassisk korvkaka (leverpudding) med vitkålslingon
Svårighet: Medel
150 Kcal / 100g
705 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svårighet: Medel
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Tid: 1 tim 5 min , Svårighet: Medel
193 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej med cumberlandsås
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel
278 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion