Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)

Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklinglever

250.0 

gram

Paprika röd

1.0 

st stor

Gröna ärter frysta

200.0 

gram

Gul lök

1.0 

st stor

Ägg

4.0 

styck

Smör till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 256

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1024 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 235 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklinglever 250.0 gram 28%

Paprika röd 1.0 st stor 5%

Gröna ärter frysta 200.0 gram 13%

Gul lök 1.0 st stor 7%

Ägg 4.0 styck 24%

Smör till stekning 2.0 msk 19%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > Äts ej

Tillagning

  1. Finhacka lök och paprika. Skär kyckling i mindre bitar.
  2. Låt lök och paprika långsamt smälta på svag värme i smör eller olja. Peta undan löken. Fräs kycklingen.
  3. Rör ner ärter. Låt det bli ätvarmt igen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Stek ägg separat. Servera tillsammans.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Fler recept inom Lever, njure

Liknande recept som Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)