 
              
              Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)
Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 109
 
    
                Kcal / portion: 256
 
    
                GBR (GI) / port: 1
Recept: 1024 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 6%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Kycklinglever 250.0 gram 28%
Paprika röd 1.0 st stor 5%
Gröna ärter frysta 200.0 gram 13%
Gul lök 1.0 st stor 7%
Ägg 4.0 styck 24%
Smör till stekning 2.0 msk 19%
Kockskolan:
Analys LCHF-metoden > Äts ej
Skapat av: LCHF för tjejer
Tillagning
- Finhacka lök och paprika. Skär kyckling i mindre bitar.
- Låt lök och paprika långsamt smälta på svag värme i smör eller olja. Peta undan löken. Fräs kycklingen.
- Rör ner ärter. Låt det bli ätvarmt igen. Smaka av med salt och peppar.
- Stek ägg separat. Servera tillsammans.
Kockens kommentar
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.Fler recept inom Lever, njure
Liknande recept som Frito Mallorquin på mitt sätt (LCHF)
- 
                
                    Rognons de porc ā la crčme, njurraguTid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssåsTid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasåsTid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från BercyTid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Clásica riņones al Jerez, klassisk lammnjure i sherrysås från JerezTid: 1 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Stekt lever ā la Anglaise eller SuédoiseTid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Klassisk korvkaka (leverpudding) med vitkålslingonSvårighet: Medel, Receptgivare: Tore Wretman 
- 
                
                    Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåsleverSvårighet: Medel, Receptgivare: Cellier du Périgord 
- 
                
                    FågelpatéTid: 1 tim 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Dansk leverpastej med cumberlandsåsTid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
 Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                              