Inälvor (32 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rognons de porc ā la crčme, njurragu
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
141 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Ris de veau, stekt kalvbräss i bit
Svårighet: Lätt
148 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
160 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Ris de veau ā la crčme - gräddstuvad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
227 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasås
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
207 Kcal / 100g
956 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Ris de veau Grande fine - klassisk bräserad kalvbräss
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
106 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gryta på kalvhjärta med kantareller kokt i gryta
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
108 Kcal / 100g
591 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Stekt blodpudding med fläsk och lingon
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
354 Kcal / 100g
1329 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rein d´agneau de Bercy, lammnjure med ljus vitvinssås från Bercy
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
120 Kcal / 100g
546 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Ris de Veau Meuničre, enkelpanerad stekt kalvbräss
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
165 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion