Inlagda rödbetor är kokta rödbetor inlagda i söt-syrlig kryddlag. Finns att köpa hela eller skivade i handeln.
ANVÄNDNING
Inlagda rödbetor används som smaktillbehör till mat, främst till korv- och kötträtter. Ofta till husmanskost som sylta, stångkorv, pytt i panna och ingår finhackad i klassisk sillsallad, Biff ā la Lindström och till råbiff.
Läs mer
Recept med Inlagda rödbetor }
Det finns 43 recept med Inlagda rödbetor }
-
Halstrad råbiff
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Biff ā la Lindström, originalet
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Saffransbiffar av kalkonfärs
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Biff Svensson med honungssenap och tomatsalsa
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Hemlagad pölsa utan inälvor
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kalops på märgpipa
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Stångkorv special
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Solöga, Fågelbo
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Brun eller lys lapskaus, norsk lapskojs
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sherrykyckling med rödbetsmos på iPiniumplatta
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan