Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Ansjovis-/sardellfiléer

15.0 

styck

Gul lök hackad

1.0 

dl

Kapris hackad

1.5 

dl

Rödbetor inlagda

3.0 

dl

Äggula

4.0 

styck

 

Tillbehör:

 

Hårt bröd

4.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Spitfire Premium Kentish Ale

Ljus lättare ale
Pris: 14 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 182

GBR (GI) / port: 1

Recept: 728 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 150 gram)

Ingredienser

Visa:

Ansjovis-/sardellfiléer 15.0 styck 22%

Gul lök hackad 1.0 dl 3%

Kapris hackad 1.5 dl 6%

Rödbetor inlagda 3.0 dl 12%

Äggula 4.0 styck 28%

 

Tillbehör:

Hårt bröd 4.0 skivor 29%

Tillagning (10 min )

  1. Hacka ansjovisfiléer och lägg dem i en liten ring mitt på varje tallrik. Ringen ska vara så stor att en äggula får plats inuti.
  2. Lägg lök, kapris och hackade rödbetor i ringar runt om ansjovisen. Placera till sist äggulan i mitten och servera.

Alternativ

Gubbröra

Fler recept inom Sillrätter

Liknande recept som Solöga, Fågelbo