
Dijonsenapsill med färska primörer
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 164

GBR (GI) / port: 0
Recept: 493 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
5-minuterssill (ABBA) } 420.0 gram 81%
Dijonsenap ¤ 4.0 msk 13%
Morot mini 2.0 styck 4%
Dragon färskhackad 2.0 msk 0%
Salladslök 1.5 styck 2%
Skapat av: Abba
Tillagning (15 min )
- Skiva morot tunt. Koka upp dem hastigt och skölj av med kallt vatten. Strimla salladslök.
- Häll av lagen från sillen i en skål. Skär sillen i fina bitar.
- Vispa ut senap i lagen. Varva sill och grönsaker. Slå över lagen.
- Låt dra i 10 minuter.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Dijonsenapsill med färska primörer
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjessill med gräddfil och gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk sillsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gubbröra
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Solöga, Fågelbo
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Silltårta
Tid: 40 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Matjestarte, sillaladåb till förrätt eller buffé
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Smakrik sillsallad med tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sillsallad med sötpotatis och brysselkål
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Dijonsenapsill med färska primörer
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: