Lax med fetaosttäcke och zucchinispagetti

Lax med fetaosttäcke och zucchinispagetti

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Laxfilé portionsbit

4.0 

styck

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Soltorkade tomater

10.0 

styck

Fetaost

1.0 

skiva

Creme fraiche

2.0 

dl

Basilika färsk

0.5 

dl

 

Tillbehör:

 

Zucchini

2.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 476

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1904 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 360 gram)

Ingredienser

Visa:

Laxfilé portionsbit 4.0 styck 53%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Soltorkade tomater 10.0 styck 4%

Fetaost 1.0 skiva 2%

Creme fraiche 2.0 dl 34%

Basilika färsk 0.5 dl 0%

 

Tillbehör:

Zucchini 2.0 styck 6%

Skapat av: LCHF-butiken

Tillagning

  1. Smula fetaost. Strimla soltorkade tomater tunt. Rör ihop med creme fraiche, pressad vitlök och strimlade basilikablad.
  2. Lägg laxfiléer i en smord ugnsform. Salta och peppra. Fördela röran över filéerna. Grädda cirka 15 minuter på 200°C.
  3. Använd potatisskalare och skala långa remsor av zucchini ända in till kärnhuset. Koka zucchinin 1-2 minuter i väl saltat vatten.

Fler recept inom Ugnslagad laxfisk

Liknande recept som Lax med fetaosttäcke och zucchinispagetti