
Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin med god sås
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 404

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1614 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 10%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Ingredienser
DELi Kycklingbröstfilé-bacon } 2.0 förp. 53%
God sås
Creme fraiche 2.0 dl 40%
Vatten 2.2 dl 0%
Kalvfond koncentrerad 1.0 msk 1%
Vetemjöl 2.0 msk 4%
Dijonsenap ¤ 1.5 msk 1%
Skapat av: Kronfågel
Tillagning (25 min )
- Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingarna i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Sätt på valfritt tillbehör (pasta, potatis eller ris).
- Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull. Låt sjuda upp under omrörning. Låt puttra samman i minst 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera t ex kokt ris, kyckling och god sås, gärna med en sallad till. Smaklig måltid!
Fler recept inom Kycklingfilé i ugn
Liknande recept som Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin med god sås
-
Kyckling i ugn med stjärnaniskompott
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kyckling med ljummen pastasallad och bakad tomat
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Halloweenkyckling med pumpamos och pumpasås
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kycklingfilé i ugn med citronsås
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Vitlöksmarinerad kyckling med oregano och honungsglacerade rotfrukter
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Nina Ekelöf
-
Gorgonzolafylld kycklingfile i ugn
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Kycklingbröstfilé med bacon & rosmarin och sallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Kycklingfilé med Västerbottenost, soltorkade tomater och potatispizza
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Tandoori Chicken (en förenklad variant) med quinoa och citronyoghurt
Tid: 35 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan