Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

4.0 

styck

Babyspenat

10.0 

gram

Tomater

1.0 

styck

Mozzarella

125.0 

gram

Basilika

1.0 

kruka

Risoni pastakorn

400.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Montepulciano d´Abruzzo Bianchi

Kryddigt rött vin
Pris: 61 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 683

GBR (GI) / port: 20

Recept: 2732 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 4%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 448 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 4.0 styck 35%

Babyspenat 10.0 gram 0%

Tomater 1.0 styck 1%

Mozzarella 125.0 gram 12%

Basilika 1.0 kruka 0%

Risoni pastakorn 400.0 gram 53%

Salt och peppar 0%

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skiva tomat och mozzarella. Skär ett snitt i kycklingen. Stoppa i spenat, tomat, mozzarella och basilika. Salta och peppra.
  3. Lägg kycklingen i en ugnsfast form. Slå på lite saltat vatten i botten på formen. Ställ in i ugnen cirka 20 minuter. Byt till grill de sista 5 minuterna för att få färg.
  4. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Lägg upp på tallrik och servera förslagsvis med god sallad till.

Fler recept inom Kycklingfilé i ugn

Liknande recept som Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé