Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 646

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2586 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 8%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Bandspagetti färsk 600.0 gram 31%
Salsiccia } 4.0 styck 33%
Smör normalsaltat 2.0 msk 7%
Gul lök 1.0 st stor 3%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Grädde 1.0 dl 14%
Parmesan 80.0 gram 11%
Kockskolan:
Om bandspagetti > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.
- Skär upp korvar. Skrapa ur färsen. Skala och hacka lök och vitlök. Stek färsen i smör. Tillsätt löken och vitlöken. Stek ytterligare 4-5 minuter.
- Koka pasta enligt förpackningen.
- Slå på grädde på färsen. Koka 2 minuter. Vänd i pastan. Hyvla över parmesan.
Kockens kommentar
Läs mer om bandspagetti och salsicca > Klicka på ingredienserna.Fler recept inom Pasta med kött
Liknande recept som Pasta salsiccia, pasta med smakrik korv
-
Spagetti med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spagetti alla Bolognese - spagetti med köttfärssås
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spaghetti alla Carbonara classico - spagetti på kolarhustruns vis
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sagitta, Kockskolan
-
Pasta carbonara på svenskt vis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spaghetti Papalina (Fettucini Papalina)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pasta med köttfärssås
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spaghetti med kycklingfrikassé
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Tagliatelle alla Bolognese - klassisk pasta med köttfärssås från Bologne
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Marsala mafaldine, pasta i marsalasås
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pennette Rigate med sparris och ricotta
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani