Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 1
Recept: 886 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 6%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Paprika grön 1.0 styck 3%
Rödlök 1.0 styck 7%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 2%
Ananas färsk 0.5 styck 14%
Koriander färsk 1.0 kruka 1%
Olivolja 0.5 dl 42%
Äppelcidervinäger 2.0 msk 1%
Mango chutney } 1.0 dl 29%
Chipotle Paste } 1.0 msk 1%
Peppar 0%
Skapat av: Caroline på Viktklubben.net
Tillagning
- Tärna paprikan fint, finhacka rödlök och vitlök. Skär ananasen i fina tärningar. Grovhacka koriandern.
- Blanda samman och smaka av med salt och peppar.
Kockens kommentar
Istället för Chipolate paste kan du ta chiliflingor. Gillar du inte koriander ta slät bladpersilja istället.Fler recept inom Salsasallader ¤
Liknande recept som Ananas- och chilisalsa
-
Tomatsalsa
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mexikansk bönsalsa
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Klassisk svensk mimosasallad
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mangosalsa
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Papayasalsa
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Het tomatchilisås (utan socker)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Melonsallad
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Tid: 1 tim , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Papayasalsa med koriander och chili till ostron
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Salsa tomatillo
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan