Lägg till ingredienser

Antal bitar: 10

Smör normalsaltat

75.0 

gram

Kavring

200.0 

gram

 

Gelatinblad

4.0 

styck

Philadelphia naturell }

250.0 

gram

Gräddfil

3.0 

dl

Gräslök

1.0 

knippe

Löjrom saltad

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 232

Kcal / portion: 224

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2241 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 17%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 97 gram)

Ingredienser

Visa:

Smör normalsaltat 75.0 gram 24%

Kavring 200.0 gram 24%

 

Gelatinblad 4.0 styck 1%

Philadelphia naturell } 250.0 gram 26%

Gräddfil 3.0 dl 18%

Gräslök 1.0 knippe 0%

Löjrom saltad 100.0 gram 6%

Tillagning (4 tim )

  1. Smält smör. Riv kavring eller finfördela i matberedare. Blanda brödsmulor och fett. Platta ut blandningen i en springform.
  2. Låt gelatinblad ligga i kallt vatten cirka 5 minuter. Blanda philadelphia, gräddfil och finskuren gräslök.
  3. Ta upp gelatinbladen, krama ur vattnet och smält dem i en kastrull på svag värme. Låt svalna lite. Rör ner gelatinet i ostblandningen. Bred ut den på kavringsbotten. Ställ i kylskåp att stelna, det tar 3-4 timmar.
  4. Bred över ett tunt lager löjrom så det täcker. Garnera med finskuren gräslök.

Fler recept inom Fiskförrätter

Liknande recept som Löjromscheesecake