Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)

Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Honungsmelon

1.0 

dl

Lime färskpressad

1.0 

styck

Avokado

1.0 

styck

Kvisttomater

2.0 

styck

Salladslök

5.0 

styck

Forellrom saltad

80.0 

gram

Sojasås japansk

1.0 

msk

Dijonsenap ¤

1.0 

tsk

Basilika finhackad

0.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Codorníu Pinot Noir Brut

Mousserat torrt rosévin
Pris: 129 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 73

Kcal / portion: 104

GBR (GI) / port: 0

Recept: 418 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 143 gram)

Ingredienser

Visa:

Honungsmelon 1.0 dl 3%

Lime färskpressad 1.0 styck 3%

Avokado 1.0 styck 51%

Kvisttomater 2.0 styck 8%

Salladslök 5.0 styck 7%

Forellrom saltad 80.0 gram 24%

Sojasås japansk 1.0 msk 2%

Dijonsenap ¤ 1.0 tsk 1%

Basilika finhackad 0.5 dl 0%

Salt 0%

Skapat av: Abba

Tillagning (15 min )

  1. Fintärna melon. Pressa juice ur lime. Skala, kärna ur och fintärna avokado. Kärna ur och fintärna tomat. Skiva nedre delen på salladslök. Strimla basilika.
  2. Blanda samman alla ingredienser utom rom. Låt stå i 5 minuter.
  3. Blanda försiktigt ner rommen. Spara lite till dekoration. Smaka av med salt.
  4. Fyll i små glas. Toppa med limeklyfta och resten av rommen. Servera med lite knaprigt bröd.

Fler recept inom Fiskförrätter

Liknande recept som Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)