
Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 73

Kcal / portion: 104

GBR (GI) / port: 0
Recept: 418 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Honungsmelon 1.0 dl 3%
Lime färskpressad 1.0 styck 3%
Avokado 1.0 styck 51%
Kvisttomater 2.0 styck 8%
Salladslök 5.0 styck 7%
Forellrom saltad 80.0 gram 24%
Sojasås japansk 1.0 msk 2%
Dijonsenap ¤ 1.0 tsk 1%
Basilika finhackad 0.5 dl 0%
Salt 0%
Skapat av: Abba
Tillagning (15 min )
- Fintärna melon. Pressa juice ur lime. Skala, kärna ur och fintärna avokado. Kärna ur och fintärna tomat. Skiva nedre delen på salladslök. Strimla basilika.
- Blanda samman alla ingredienser utom rom. Låt stå i 5 minuter.
- Blanda försiktigt ner rommen. Spara lite till dekoration. Smaka av med salt.
- Fyll i små glas. Toppa med limeklyfta och resten av rommen. Servera med lite knaprigt bröd.
Fler recept inom Fiskförrätter
Liknande recept som Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)
-
Balsamicogravad laxtoast (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (förrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef
-
Böcklingmousse med gräslökssås i tomat (förrätt)
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Karin Chädström
-
Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Löjromscheesecake
Tid: 4 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Torchon ”Skog, äng och sjö” (förrätt)
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Johannes Persson
-
Klassisk inkokt lax med farmor Almas gurka och dillfraiche (förrätt)
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Rödbetsgravad lax med stjärnanis, äpple och senap (förrätt)
Tid: 10 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Limegravad lax med pepparrotsmousse samt ciabattachips (förrätt)
Tid: 50 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Rent-a-Chef
-
Sashimi - rå fiskrätt (förrätt)
Tid: 6 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan