Balsamicogravad laxtoast (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Balsamicogravad laxtoast (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Laxfilé färsk

200.0 

gram

Salt

1.0 

tsk

Strösocker

1.0 

tsk

Balsamvinäger röd }

4.0 

tsk

Oliver gröna avrunna

100.0 

gram

Mâchesallad

20.0 

gram

Fetaost

50.0 

gram

Olivolja

4.0 

msk

Vitt matbröd

4.0 

skivor

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Stürz Riesling Kabinett

Halvtorrt druvigt vitt vin
Pris: 39 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 261

Kcal / portion: 363

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1452 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 19%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 139 gram)

Ingredienser

Visa:

Laxfilé färsk 200.0 gram 25%

Salt 1.0 tsk 0%

Strösocker 1.0 tsk 1%

Balsamvinäger röd } 4.0 tsk 2%

Oliver gröna avrunna 100.0 gram 9%

Mâchesallad 20.0 gram 0%

Fetaost 50.0 gram 10%

Olivolja 4.0 msk 31%

Vitt matbröd 4.0 skivor 21%

Salt och peppar 0%

Tillagning (15 min )

  1. Skiva laxen tunt och lägg på fat. Strö över lite salt och socker. Ringla över balsamvinäger. Låt stå i 5 minuter.
  2. Rosta bröd. Lägg på sallat och fetaost.
    Ringla över olivolja. Toppa med laxskiva. Lägg oliver runt om.

Fler recept inom Fiskförrätter

Liknande recept som Balsamicogravad laxtoast (förrätt)