Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)

Lägg till ingredienser

Antal: 20

Oxfilé skivad

250.0 

gram

Kapris

1.0 

msk

Rödbetor inlagda

6.0 

skivor

Dijonsenap ¤

1.0 

tsk

Salt och peppar

 

 

Creme fraiche

1.0 

dl

Gräslök

1.0 

kruka

Pumpernickel

10.0 

skivor

 

Kockskolan:

 

Om råbiff >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1785 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 5%

(Tillagad portion: 48 gram)

Ingredienser

Visa:

Oxfilé skivad 250.0 gram 17%

Kapris 1.0 msk 0%

Rödbetor inlagda 6.0 skivor 2%

Dijonsenap ¤ 1.0 tsk 0%

Salt och peppar 0%

Creme fraiche 1.0 dl 18%

Gräslök 1.0 kruka 1%

Pumpernickel 10.0 skivor 62%

 

Kockskolan:

Om råbiff > Äts ej

Tillagning (25 min )

  1. Skär kött i fina tärningar. Hacka kapris. Tärna rödbetor fint. Blanda allt med senap. Smaka av med salt och peppar.
  2. Forma brödet, gärna med en ringform.
  3. Lägg köttblandningen på pumpernickel.
  4. Blanda creme fraiche med gräslök. Klicka på biffarna.

Alternativ

Miniråbiff på crostini

Fler recept inom Plockmat med kött

Liknande recept som Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)