Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 186

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1785 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 5%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Oxfilé skivad 250.0 gram 17%
Kapris 1.0 msk 0%
Rödbetor inlagda 6.0 skivor 2%
Dijonsenap ¤ 1.0 tsk 0%
Creme fraiche 1.0 dl 18%
Gräslök 1.0 kruka 1%
Pumpernickel 10.0 skivor 62%
Kockskolan:
Om råbiff > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Skär kött i fina tärningar. Hacka kapris. Tärna rödbetor fint. Blanda allt med senap. Smaka av med salt och peppar.
- Forma brödet, gärna med en ringform.
- Lägg köttblandningen på pumpernickel.
- Blanda creme fraiche med gräslök. Klicka på biffarna.
Alternativ
Fler recept inom Plockmat med kött
Liknande recept som Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
-
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Devils on horseback, bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Charketuriplatta (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan