Miniråbiff av oxfilé på crostini

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Miniråbiff av oxfilé på crostini

Lägg till ingredienser

Antal crostini: 16

Oxfilé skivad

200.0 

gram

el. finmald nötfärs

 

 

Rödlök

0.5 

styck

Kapris

0.5 

dl

Senap fransk osötad

1.0 

msk

Salt

0.5 

tsk

Vitpeppar nymald

 

 

Crostini }

16.0 

styck

el. minibaguette

 

 

 

Kockskolan:

 

Om råbiff >

 

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 0

Recept: 550 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 4%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 25 gram)

Ingredienser

Visa:

Oxfilé skivad 200.0 gram 44%

el. finmald nötfärs 0%

Rödlök 0.5 styck 6%

Kapris 0.5 dl 2%

Senap fransk osötad 1.0 msk 3%

Salt 0.5 tsk 0%

Vitpeppar nymald 0%

Crostini } 16.0 styck 45%

el. minibaguette 0%

 

Kockskolan:

Om råbiff > Äts ej

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
  2. Skala och finhacka rödlök.
  3. Skär ner oxfilén i mindre bitar. Grovmixa köttet till färs i matberedare.
  4. Tillsätt kapris, senap, salt, lite peppar och merparten av löken i matberedaren.
    Tryck startknappen på beredaren några gånger så att ingredienserna blandar sig, men inte mer.
  5. Gör små bollar av smeten och lägg på brödskivorna. Garnera med lite lök.

Alternativ

Råbiff på pumpernickel

Fler recept inom Snittar och toasts ¤

Liknande recept som Miniråbiff av oxfilé på crostini