Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 74

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1474 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 10%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Crostini } 20.0 styck 21%
Creme fraiche 1.0 dl 22%
Getost (chèvre) 200.0 gram 47%
Paprika röd 4.0 styck 10%
Persilja 0%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på grill. Lägg in paprika. Rosta tills de är lätt brända runt om. Lägg i en plastpåse för att svalna.
- Skala paprikan genom att skrapa med en kniv. Skär i bitar. Mixa getost och creme fraiche slätt.
- Spritsa eller klicka upp getostcreme på bröd. Lägg på paprikan. Strimla persilja och strö över.
Kockens kommentar
På bilden har vi använt rågknappar istället för crostini. Båda går bra att använda.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Getost och paprika
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan