Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 270

Kcal / portion: 121

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1809 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 22%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Philadelphia naturell } 400.0 gram 52%
Västerbotten hårdost 200.0 gram 43%
Gräslök 1.0 kruka 1%
Salt 0%
Mörkt formbröd 1.0 skiva 5%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Riv västerbottenost.
- Blanda alla ingredienser utom brödet i en matmixer. Mixa väl.
- Bred färskosten på brödskiva. Lägg en annan brödskiva över. Skär bort kanterna på brödet och sedan i trekanter.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Snittar med västerbottenröra
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan