Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤
Snittar med skinkost
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 227
Kcal / portion: 185
GBR (GI) / port: 7
Recept: 2776 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 25%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Philadelphia naturell } 400.0 gram 34%
Skinka rökt skivad 200.0 gram 10%
Basilika färsk 1.0 kruka 0%
Salt 0%
Vitt formbröd 1.0 styck 56%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Blanda alla ingredienser utom brödet i en matmixer. Mixa väl.
- Bred färskosten på brödskiva. Lägg en annan brödskiva över. Skär bort kanterna på brödet och sedan i trekanter.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Snittar med skinkost
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan