Fikon och prosciutto (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Fikon och prosciutto (plockmat)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fikon färska

2.0 

styck

Skinka lufttorkad

2.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 29

GBR (GI) / port: 1

Recept: 117 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 31 gram)

Ingredienser

Visa:

Fikon färska 2.0 styck 50%

Skinka lufttorkad 2.0 skivor 50%

Tillagning (10 min )

  1. Dela fikonen på 4. Skär skinka en gång på längden.
  2. Linda skinkan runt fikonet. Lägg upp på fat. Servera.

Fler recept inom Plockmat med kött

Liknande recept som Fikon och prosciutto (plockmat)