Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 260

Kcal / portion: 131

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2102 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 20%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Bresaola, torkat nötkött } 12.0 skivor 13%
Parmaskinka skivad 12.0 skivor 17%
Salami 12.0 skivor 20%
Gorgonzola } 400.0 gram 63%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Lägg upp.
Fler recept inom Plockmat med kött
Liknande recept som Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
-
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Devils on horseback, bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Charketuriplatta (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan