Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Bresaola, torkat nötkött }

100.0 

gram

Pecorino ost 31%

50.0 

gram

Pinjenötter

25.0 

gram

Olivolja

0.5 

dl

Basilika

10.0 

blad

Svartpeppar nymald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Troppo Zeta Montepulciano d´Abruzzo

Smakrikt rött vin
Pris: 171 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 383

Kcal / portion: 211

GBR (GI) / port: 0

Recept: 844 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 35%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 55 gram)

Ingredienser

Visa:

Bresaola, torkat nötkött } 100.0 gram 22%

Pecorino ost 31% 50.0 gram 23%

Pinjenötter 25.0 gram 20%

Olivolja 0.5 dl 45%

Basilika 10.0 blad 0%

Svartpeppar nymald 0%

Tillagning (10 min )

  1. Rosta pinjenötter till fin färg i en torr stekpanna på medelhög värme.
  2. Hyvla peccorino med osthyvel.
  3. Lägg ut bresaolan på ett större fat. Strö över peccorino och pinjenötter. Ringla över olivolja. Lägg ut basilikablad och peppra.

Fler recept inom Plockmat med kött

Liknande recept som Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)