Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 383

Kcal / portion: 211

GBR (GI) / port: 0
Recept: 844 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 35%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Bresaola, torkat nötkött } 100.0 gram 22%
Pecorino ost 31% 50.0 gram 23%
Pinjenötter 25.0 gram 20%
Olivolja 0.5 dl 45%
Basilika 10.0 blad 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Rosta pinjenötter till fin färg i en torr stekpanna på medelhög värme.
- Hyvla peccorino med osthyvel.
- Lägg ut bresaolan på ett större fat. Strö över peccorino och pinjenötter. Ringla över olivolja. Lägg ut basilikablad och peppra.
Fler recept inom Plockmat med kött
Liknande recept som Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
-
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Devils on horseback, bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Charketuriplatta (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan