
Argentinsk skinkgryta
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 262

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1047 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Skinkstek färsk 500.0 gram 43%
Broccoli fryst 275.0 gram 6%
Gul lök 1.0 styck 5%
Paprika röd 1.0 styck 4%
Matolja (rapsolja) 1.0 msk 11%
Äppeljuice (konc. } 1.2 dl 20%
Mango chutney } 2.0 msk 7%
Spiskummin mald 1.0 tsk 1%
Chilipulver 1.0 tsk 0%
Sojasås 2.0 msk 2%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Salt 1.0 tsk 0%
Peppar 1.0 krm 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Hacka lök. Strimla paprika. Strimla skinkan och fräs den i en stekpanna i olja.
- Tillsätt grönsakerna och fortsätt fräsa några minuter. Blanda ner juice, mango chutney, spiskummin, chilipulver, soja och vitlök. Sjud grytan några minuter och smaka av med salt och peppar.
- Servera med kokt ris och en sallad.
Fler recept inom Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
Liknande recept som Argentinsk skinkgryta
-
Bräserad hel fläskkarré
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad bogbladsstek
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad griskind med polenta och salsa verde
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Gryta på skinka
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Gryta på skinka med palsternacka, äpple och kål
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Het och vild gryta med svenskt griskött
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Feijoada brasileira, klassisk brasiliansk svart böngryta
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Hochepot, Hodge-podge, hotchpotch, klassisk köttgryta med lite av varje
Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad fläskytterfilé (urbenad kotlett)
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Carina Brydlings gryta
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Carina Brydling