
Fläskfilé med rosépeppar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2279 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 11%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Fläskfilé 750.0 gram 33%
Gul lök 1.0 styck 2%
Creme fraiche 4.0 dl 57%
Köttbuljong avfettad 2.0 dl 1%
Chilisås tomat 0.5 dl 2%
Worcestershiresås 1.0 msk 1%
Chilisås tomat 0.5 dl 2%
Sojasås 1.0 msk 0%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Rosépeppar hel 2.0 msk 1%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Finhacka lök och vitlök.
- Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn filén i margarin. Salta och peppra. Ta upp köttet.
- Fräs löken. Blanda i crème fraîche, buljong, chilisås, soja, worcestershiresås och vitlök. Rör om och koka några minuter.
- Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Låt allt bli varmt. Strö hackad persilja över.
- Servera med klyft- eller pressad potatis.
Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé
Liknande recept som Fläskfilé med rosépeppar
-
Flygande fläskfilé
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilépanna
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Fläskfilé i het sås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Salviastekt fläskfilé med fikon
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläskfilé med kantareller och vinbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bankad fläskfilé med olivtapenade
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Mu sho, kinesisk marinerad fläskfilé
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Filégryta med champinjoner
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Fläskfilé rosé
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Festgryta med orientalisk smak
Svårighet: Medel, Receptgivare: