
Biff Bombay
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 207

GBR (GI) / port: 0
Recept: 829 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 4%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Nötkött 400.0 gram 59%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%
Böngroddar 180.0 gram 8%
Paprika färsk 1.0 styck 3%
Gul lök 1.0 styck 6%
Vatten 0.5 dl 0%
Sojasås indonesisk söt 2.0 msk 8%
Matolja (rapsolja) 1.0 msk 14%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Pressa vitlök. Strimla paprika och lök.
- Blanda olja, ketjap manis och vitlöken i en plastpåse och marinera biffen mellan 30 min-1 timme.
- Bryn köttet i en het panna. Lägg i lök, paprika och groddar. Häll på vattnet, låt sjuda 5-10 minuter.
Fler recept inom Stekt, wokat nötkött
Liknande recept som Biff Bombay
-
Pytt i panna
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Wokad ingefärsbiff med basilika
Tid: 30 min (+ 35 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bulgogi, koreanskt eldkött
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Rosépepparbiff med päron och ädelost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Svenskt Kött
-
Sukiaki kasai style - japansk nötköttsrätt i panna
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Wok med grönsaker och lövbiff i sojasås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Pannstekt njurtapp
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Carina Brydlings wok
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Carina Brydling
-
Asiatisk biff
Svårighet: Medel, Receptgivare: