Nöt-, ox- och köttgryta (29 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
104 Kcal / 100g
551 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kalops på märgpipa
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
80 Kcal / 100g
434 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Boeuf bourguignon - burgundisk köttgryta
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
183 Kcal / 100g
722 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Boeuf bourguignon (bourguignonne) ā la Julia Child
Tid: 1 tim (+ 4 tim) , Svårighet: Avancerat
109 Kcal / 100g
583 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Enkel burgundisk köttgryta
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt
144 Kcal / 100g
585 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Carbonnades Flamande, flamländsk (belgisk) köttgryta kokt i öl
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
97 Kcal / 100g
521 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
206 Kcal / 100g
2175 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Oxsvansragu med tomat, bönor och stekt polenta
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Medel
137 Kcal / 100g
959 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Köttgryta med svamp och selleri
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Medel
87 Kcal / 100g
434 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Höstgryta på högrev, rotsaker och svamp
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svårighet: Medel
91 Kcal / 100g
420 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion