Bräserat nötkött, grytstek (17 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
165 Kcal / 100g
985 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad högrevsstek
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt
119 Kcal / 100g
601 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bräserad bringspets (oxbringa)
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svårighet: Medel
129 Kcal / 100g
691 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bräserad oxbringa med svamp och bacon
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Halvavancerat
137 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Bräserad rullad oxbringa
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt
241 Kcal / 100g
1025 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt
184 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svårighet: Medel
127 Kcal / 100g
409 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svårighet: Halvavancerat
149 Kcal / 100g
908 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Klassisk surstek
Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svårighet: Halvavancerat
151 Kcal / 100g
812 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel
119 Kcal / 100g
679 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion