Quorngulasch

Quorngulasch

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Quorn strimlor

600.0 

gram

Gul lök

2.0 

styck

Vitlök torkad

6.0 

klyftor

Paprika röd

2.0 

styck

Passerade tomater

4.0 

dl

Paprikapulver

3.0 

msk

Kummin mald

3.0 

msk

Vatten

6.0 

dl

Balsamvinäger röd }

3.0 

msk

Matolja till stekning

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Matlagningsyoghurt

1.0 

dl

Matbröd

8.0 

skivor

 

Kockskolan:

 

Om gulasch >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rocca di Montemassi Sangiovese

Smakrikt rött vin
Pris: 239 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 456

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1823 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 1%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 602 gram)

Ingredienser

Visa:

Quorn strimlor 600.0 gram 34%

Gul lök 2.0 styck 6%

Vitlök torkad 6.0 klyftor 3%

Paprika röd 2.0 styck 4%

Passerade tomater 4.0 dl 4%

Paprikapulver 3.0 msk 3%

Kummin mald 3.0 msk 5%

Vatten 6.0 dl 0%

Balsamvinäger röd } 3.0 msk 3%

Matolja till stekning 0%

Salt och peppar 0%

 

Tillbehör:

Matlagningsyoghurt 1.0 dl 6%

Matbröd 8.0 skivor 34%

 

Kockskolan:

Om gulasch > Äts ej

Kock: Jacob Wismar

Uppdragsgivare: Quorn

Tillagning (15 min )

  1. Grovhacka lök, vitlök och paprika. Fräs på medelvärme.
  2. Tillsätt quornstrimlor, passerade tomater, kryddor, vattten och balsamvinäger. Lägg på locket och koka i cirka 10 minuter.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.

Kockens kommentar

En gulasch innehåller egentligen av kött. Läs mer > Om gulasch.

Fler recept inom Kokt grönt, grön gryta

Liknande recept som Quorngulasch