 
              
              Quorngulasch
Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 76
 
    
                Kcal / portion: 456
 
    
                GBR (GI) / port: 3
Recept: 1823 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 1%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Quorn strimlor 600.0 gram 34%
Gul lök 2.0 styck 6%
Vitlök torkad 6.0 klyftor 3%
Paprika röd 2.0 styck 4%
Passerade tomater 4.0 dl 4%
Paprikapulver 3.0 msk 3%
Kummin mald 3.0 msk 5%
Vatten 6.0 dl 0%
Balsamvinäger röd } 3.0 msk 3%
Tillbehör:
Matlagningsyoghurt 1.0 dl 6%
Matbröd 8.0 skivor 34%
Kockskolan:
Om gulasch > Äts ej
Kock: Jacob Wismar
Uppdragsgivare: Quorn
Tillagning (15 min )
- Grovhacka lök, vitlök och paprika. Fräs på medelvärme.
- Tillsätt quornstrimlor, passerade tomater, kryddor, vattten och balsamvinäger. Lägg på locket och koka i cirka 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.
Kockens kommentar
En gulasch innehåller egentligen av kött. Läs mer > Om gulasch.Fler recept inom Kokt grönt, grön gryta
Liknande recept som Quorngulasch
- 
                
                    Röd linsgryta med stark korvTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre 
- 
                
                    Kikärts- och rotfruktscurry med råris och cashewnötterTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget 
- 
                
                    PumpagrytaTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Vegetarisk chili- och böngryta med citronyoghurt och myntaTid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget 
- 
                
                    Gryta med matbanan, tomat och ingefäraTid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Quorn Chili, Texas styleTid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Jacob Wismar 
- 
                
                    Kikärtscurry med rotsaker och russinbasmatiTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Kikärtor i korma curry och kokos med aubergine och paprikaTid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Maximillian 
- 
                
                    Asiatisk gryta med blomkål (vegetarisk)Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan 
- 
                
                    Vegetarisk julskinka av kålrotTid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan 
 Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                 
                     
                              