
Quorngulasch
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 456

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1823 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 1%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Quorn strimlor 600.0 gram 34%
Gul lök 2.0 styck 6%
Vitlök torkad 6.0 klyftor 3%
Paprika röd 2.0 styck 4%
Passerade tomater 4.0 dl 4%
Paprikapulver 3.0 msk 3%
Kummin mald 3.0 msk 5%
Vatten 6.0 dl 0%
Balsamvinäger röd } 3.0 msk 3%
Tillbehör:
Matlagningsyoghurt 1.0 dl 6%
Matbröd 8.0 skivor 34%
Kockskolan:
Om gulasch > Äts ej
Kock: Jacob Wismar
Uppdragsgivare: Quorn
Tillagning (15 min )
- Grovhacka lök, vitlök och paprika. Fräs på medelvärme.
- Tillsätt quornstrimlor, passerade tomater, kryddor, vattten och balsamvinäger. Lägg på locket och koka i cirka 10 minuter.
- Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt och ett gott bröd.
Kockens kommentar
En gulasch innehåller egentligen av kött. Läs mer > Om gulasch.Fler recept inom Kokt grönt, grön gryta
Liknande recept som Quorngulasch
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Kikärts- och rotfruktscurry med råris och cashewnötter
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Pumpagryta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Vegetarisk chili- och böngryta med citronyoghurt och mynta
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Gryta med matbanan, tomat och ingefära
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Quorn Chili, Texas style
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Jacob Wismar
-
Kikärtscurry med rotsaker och russinbasmati
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kikärtor i korma curry och kokos med aubergine och paprika
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Maximillian
-
Asiatisk gryta med blomkål (vegetarisk)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Vegetarisk julskinka av kålrot
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan