Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 439

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1756 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 2%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Pumpa fruktkött 400.0 gram 6%
Majskorn kokt konserv 250.0 gram 11%
Gul lök 1.0 styck 3%
Skinka kokt tjock skiva 300.0 gram 22%
Vita bönor i tomatsås burk 400.0 gram 22%
Tillbehör:
Matbröd 8.0 skivor 35%
Kockskolan:
Om pumpor > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Skala och kärna ur pumpan. Grovhacka. Skala och finhacka lök. Tärna skinka. Hacka persilja.
- Koka pumpa och lök i lite vatten i cirka 5 minuter.
- Tillsätt skinka, bönor och majs. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja.
Fler recept inom Kokt grönt, grön gryta
Liknande recept som Pumpagryta
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Kikärts- och rotfruktscurry med råris och cashewnötter
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Pumpagryta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Vegetarisk chili- och böngryta med citronyoghurt och mynta
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Gryta med matbanan, tomat och ingefära
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Quorn Chili, Texas style
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Jacob Wismar
-
Kikärtscurry med rotsaker och russinbasmati
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kikärtor i korma curry och kokos med aubergine och paprika
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Maximillian
-
Asiatisk gryta med blomkål (vegetarisk)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Vegetarisk julskinka av kålrot
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan