Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pumpa fruktkött

400.0 

gram

Majskorn kokt konserv

250.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Skinka kokt tjock skiva

300.0 

gram

Vita bönor i tomatsås burk

400.0 

gram

Salt och peppar

 

 

Persilja till garnering

 

 

 

Tillbehör:

 

Matbröd

8.0 

skivor

 

Kockskolan:

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 105

Kcal / portion: 439

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1756 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 418 gram)

Ingredienser

Visa:

Pumpa fruktkött 400.0 gram 6%

Majskorn kokt konserv 250.0 gram 11%

Gul lök 1.0 styck 3%

Skinka kokt tjock skiva 300.0 gram 22%

Vita bönor i tomatsås burk 400.0 gram 22%

Salt och peppar 0%

Persilja till garnering 0%

 

Tillbehör:

Matbröd 8.0 skivor 35%

 

Kockskolan:

Om pumpor > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Skala och kärna ur pumpan. Grovhacka. Skala och finhacka lök. Tärna skinka. Hacka persilja.
  2. Koka pumpa och lök i lite vatten i cirka 5 minuter.
  3. Tillsätt skinka, bönor och majs. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad persilja.

Fler recept inom Kokt grönt, grön gryta

Liknande recept som Pumpagryta