Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 86
 
    
                Kcal / portion: 446
 
    
                GBR (GI) / port: 6
Recept: 1785 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 2%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Sejfilé 700.0 gram 32%
Ägg 1.0 styck 4%
Potatismjöl 2.0 msk 4%
Mjölk 3.0 dl 10%
Salt 0.5 msk 0%
Smör till stekning 2.0 msk 11%
Tillbehör:
Rödlök 2.0 styck 7%
Potatis 0.8 kilo 30%
Grönsallad 200.0 gram 1%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Skala och koka potatis. Förbered grönsaker.
- Rensa och grovmal fisken. Blanda in övriga ingredienser i smeten.
- Skala och tunnskiva lök. Forma fiskbullar t.ex. med hjälp av skedar.
- Hetta upp matfett i panna. Stek bullarna ett par minuter på var sida. Bryn löken.
Fler recept inom Fiskburgare
Liknande recept som Seikaker, norsk fiskbiff
- 
                
                    Fiskfärs - grundreceptTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    FiskburgareTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Müslipanerad laxburgare med äppelröraTid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Fiskekaker - klassisk norsk fiskburgareTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Laksfiskekaker - norska laxburgareTid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Rödingburgare med apelsinsmakTid: 40 min (+ 20 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Laxburgare med avokado och rostad klyftpotatisTid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Spättafiskburgare med dill- och senapsrostad aubergineTid: 45 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok 
- 
                
                    Sillbullar med korintsåsTid: 45 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Laxbullar med karamelliserade svartrötterTid: 1 tim 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                 
                     
                              